neděle 21. dubna 2013

Mrkvová pomazánka

mrkev
1 malá cibule
1-2 stroužky česneku
sůl, pepř
tatarská omáčka

Mrkev nastrouháme najemno, osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek a promícháme s tatarskou omáčkou.

2 komentáře:

  1. Alenko máš zde hodně prima receptů, pomazánka se mi moc líbí mám ráda čerstvou ochucenou mrkev tak určitě vyzkouším, mějse se hezky...:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Balzamikový bůček s karamelizovaným jablkem

  1 kg bůček bez kosti, bez kůže 175 g třtinový cukr + 2 lžíce na jablka 125 ml balzamikový ocet + k podávání 2 stroužky česneku drcený ...