neděle 21. dubna 2013

Mrkvová pomazánka

mrkev
1 malá cibule
1-2 stroužky česneku
sůl, pepř
tatarská omáčka

Mrkev nastrouháme na jemno, osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek a promícháme s tatarskou omáčkou.

2 komentáře:

  1. Alenko máš zde hodně prima receptů, pomazánka se mi moc líbí mám ráda čerstvou ochucenou mrkev tak určitě vyzkouším, mějse se hezky...:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Pečené kuřecí na hruškách

4 kuřecí stehna 2 -3 hrušky 1 cibule sůl, pepř 1/2 lžičky mletého zázvoru 1/4 lžičky kari máslo marináda: 1 lžíce jablečného octa ...