3 lžíce hrubé mouky
1 vejce
sůl
vývar (masox)
sójová omáčka
drcený kmín
česnek
majoránka
petrželka
Na oleji zpěníme mouku, až vznikne světlá jíška, sejmeme z plotýnky, vmícháme vejce a na malém plameni smažíme, až se utvoří malé žmolky. Zalijeme vývarem nebo vodou s kostkou masoxu a trošku soli, sojovou omáčku a a vaříme 5 minut. Do polévky přidáme prolisovaný česnek, drcený kmín a rozemnutou majoránku, vaříme minutu. Posypeme ji usekanou petrželkou a podáváme.
Večeře pro všední den
Alí já česnečku miluju. Hned bych přišla na návštěvu. A ještě naservírovaná v takovém moc pěkném nádobí.Měj se hezky Anny
OdpovědětVymazatTaky mám ráda česnečku a může být úplně obyčejná. nemusí být jako v restauraci se šunkou a vejcem.
VymazatČesnečku mám moc ráda.
OdpovědětVymazat