sobota 5. ledna 2019

Kuřecí vývar v pomalém hrnci

kuřecí droby
1 mrkev
1 menší petržel
kousek celeru
1 stroužek česneku
1/2 střední cibule může být i hnědá slupka
5 kuliček celého pepře
sůl
Zeleninu nekrájíme necháme ji vcelku. Na dno pomalého hrnce vložíme kuřecí skelet, stroužek česneku, cibuli a zeleninu. Osolíme, vložíme pepř a zalijeme vodou tak, aby bylo vše plně ponořené. Pomalý hrnec zapneme na II. stupeň (High) na 3 hodiny nebo na I. stupeň (Low) na 4-5 hodin. Vývar opatrně  přecedíme. Maso obereme z kostí, mrkev nakrájíme či nastrouháme a dáme zpět do hrnce. Vývar podle potřeby dosolíme. Nudle si uvaříme zvlášť. Nudle můžeme servírovat zvlášť v misce, nebo je vložíme do vývaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Přehled receptů dle kategorií

Polévky (10) Vepřové maso (7) Drůbež (26) Zeleninová jídla  (7) Přílohy (4) Hovězí maso (6) ...