1 králík
2 cibule
sůl, pepř
tymián
černé pivo
máslová jíška
dušená jablka
2 cibule
sůl, pepř
tymián
černé pivo
máslová jíška
dušená jablka
Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nahrubo, osmahneme na rozehřátém tuku. Na cibuli dáme porce králíka, okořeníme tymiánem a zalijeme černým pivem aby bylo maso skoro potopené. Pečeme asi 1,5 hodiny. Omáčku zahustíme máslovou jíškou, nebo instantní jíškou. Ještě podusíme.
Podáváme s bramborem a důležitou přílohou jsou dušená jablka.
Jablka oloupeme, odstraníme jadřinec a nakrájíme. Podusíme je s trochou cukru, skořice a špetkou soli.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.