neděle 18. září 2016

Vepřové na paprice a rajčatech

4 plátky plece nebo vykostěné kotlety
sůl, pepř
hladká mouka
sádlo
1 cibule
4 papriky
4 rajčata
2 lžíce kečupu
1 stroužek česneku
dobromysl

Maso na krajích nařízneme aby se nekroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z obou stran opečeme na sádle. Řízky vyjmeme a na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájenou papriku. Vložíme zpět maso, vložíme oloupaná nakrájená rajčata, 2 lžíce kečupu, prolisovaný česnek, dobromysl a osolíme. Přikryté dusíme doměkka. Během dušení občas promícháme a podle potřeby podlijeme.
Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Přehled receptů dle kategorií

Polévky (8) Vepřové maso (7) Drůbež (24) Zelenina (7) Přílohy (4) Hovězí maso (3) Králík ...