neděle 18. září 2016

Vepřové na paprice a rajčatech

4 plátky plece nebo vykostěné kotlety
sůl, pepř
hladká mouka
sádlo
1 cibule
4 papriky
4 rajčata
2 lžíce kečupu
1 stroužek česneku
dobromysl

Maso na krajích nařízneme aby se nekroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z obou stran opečeme na sádle. Řízky vyjmeme a na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájenou papriku. Vložíme zpět maso, vložíme oloupaná nakrájená rajčata, 2 lžíce kečupu, prolisovaný česnek, dobromysl a osolíme. Přikryté dusíme doměkka. Během dušení občas promícháme a podle potřeby podlijeme.
Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Rajčatový protlak - pečený

2 kg rajčat 1 lžíce soli Umyjte 2 kg rajčat, odstraňte stopky a vykrájejte tvrdé části okolo stopky a všechny poškozené části a nakrájej...