4 plátky plece nebo vykostěné kotlety
sůl, pepř
hladká mouka
sádlo
1 cibule
4 papriky
4 rajčata
2 lžíce kečupu
1 stroužek česneku
dobromysl
Maso na krajích nařízneme aby se nekroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z obou stran opečeme na sádle. Řízky vyjmeme a na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájenou papriku. Vložíme zpět maso, vložíme oloupaná nakrájená rajčata, 2 lžíce kečupu, prolisovaný česnek, dobromysl a osolíme. Přikryté dusíme doměkka. Během dušení občas promícháme a podle potřeby podlijeme.
Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Venkovské kuře
1 celé kuře nebo 4 kuřecí stehna 2 cibule nakrájené na půlměsíčky 2 mrkve nakrájené na kolečka nebo proužky 2 stroužky česneku sůl, pepř m...
-
4 kg přerostlých cuket (čisté váhy po vyčištění) 6 cibulí 1/2 l octa (žádná voda!) 1/2 kg cukru 5 dkg soli 2 lžíce kmínu Cuketu olou...
-
4 plátky z plece nebo kýty sůl, pepř, drcený kmín& hladká mouka 1 cibule 2 dl bílého vína čerstvé nebo sušené houby 3 stroužky č...
-
50 dkg hovězí kližky sůl, pepř hladká mouka kousek slaniny 1 lžíce sádla 1 cibule 1 stroužek česneku hrst sušených hub 1/2 lžíce p...
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.