Vepřové na paprice a rajčatech

4 plátky plece nebo vykostěné kotlety
sůl, pepř
hladká mouka
sádlo
1 cibule
4 papriky
4 rajčata
2 lžíce kečupu
1 stroužek česneku
dobromysl

Maso na krajích nařízneme aby se nekroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z obou stran opečeme na sádle. Řízky vyjmeme a na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájenou papriku. Vložíme zpět maso, vložíme oloupaná nakrájená rajčata, 2 lžíce kečupu, prolisovaný česnek, dobromysl a osolíme. Přikryté dusíme doměkka. Během dušení občas promícháme a podle potřeby podlijeme.
Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Šunko-sýrové tousty

Sterilované cuketové zelí