středa 27. června 2018

Čevabčiči

500 g mletého masa
1 cibule
1 kávová lžička mleté papriky
sůl, pepř

Nakrájíme nadrobno cibuli a smícháme s masem. Přidáme sladkou mletou papriku, mletý pepř, sůl a důkladně promícháme.

Odkrajujeme polévkovou lžící masovou směs a tvarujeme ji mokrýma rukama na delší a tenké šišky. Ty zvolna opékáme po všech stranách v rozpáleném oleji. Podáváme s hořčicí a nakrájenými kolečky cibule. Vhodnou přílohou je chléb, brambory či bramborová kaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Přehled receptů dle kategorií

Polévky (8) Vepřové maso (7) Drůbež (25) Zelenina (7) Přílohy (4) Hovězí maso (4) Králík ...