středa 27. června 2018

Čevabčiči

500 g mletého masa
1 cibule
1 kávová lžička mleté papriky
sůl, pepř

Nakrájíme nadrobno cibuli a smícháme s masem. Přidáme sladkou mletou papriku, mletý pepř, sůl a důkladně promícháme.

Odkrajujeme polévkovou lžící masovou směs a tvarujeme ji mokrýma rukama na delší a tenké šišky. Ty zvolna opékáme po všech stranách v rozpáleném oleji. Podáváme s hořčicí a nakrájenými kolečky cibule. Vhodnou přílohou je chléb, brambory či bramborová kaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Venkovské kuře

  1 celé kuře nebo 4 kuřecí stehna 2 cibule nakrájené na půlměsíčky 2 mrkve nakrájené na kolečka nebo proužky 2 stroužky česneku sůl, pepř m...