neděle 27. prosince 2020

Vepřové na celeru s jalovcem

 

500g vepřové kotlety nebo krkovice bez kosti
1/2 celeru
1 menší cibule
5 kuliček jalovce
sůl, pepř

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a nařízneme okraje, osolíme a opepříme. Na kostičky nakrájenou cibuli orestujeme na sádle, potom vložíme plátky masa a opečeme z obou stran. Přidáme celer nastrouhaný na hrubém struhadle, rozdrcený jalovec, sůl a pepř. Podlijeme a dusíme doměkka. 
Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem, hranolky nebo rýží

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.

Venkovské kuře

  1 celé kuře nebo 4 kuřecí stehna 2 cibule nakrájené na půlměsíčky 2 mrkve nakrájené na kolečka nebo proužky 2 stroužky česneku sůl, pepř m...