260 g
žampionů nakrájených na plátky
2 cibule nakrájené na plátky
2 stroužky česneku prolisované
200 g zakysané smetany Yoplait Chef de Créme
40 g rajčatového protlaku
2 lžičky sladké papriky
30 g másla
2 lžíce oleje
sůl, pepř
petrželka
2 cibule nakrájené na plátky
2 stroužky česneku prolisované
200 g zakysané smetany Yoplait Chef de Créme
40 g rajčatového protlaku
2 lžičky sladké papriky
30 g másla
2 lžíce oleje
sůl, pepř
petrželka
Na pánvi rozehřejeme máslo a olej. Přidáme cibuli, necháme zesklovatět a poté přidáme česnek. Řízky naklepeme, osolíme, nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev a opečeme ze všech stran. Vmícháme houby a papriku. Dusíme doměkka. Na závěr vmícháme zakysanou smetanu s protlakem a opepříme. Před podáváním posypeme petrželkou.
TIP: Zakysanou smetanu mějte pokojové teploty, po přidání do pokrmu se nesrazí.
mnam mnam, recept odkladam, dakujem :)
OdpovědětVymazat