(2 porce)
1 kuřecí prso
2 stroužky česneku
sůl
čerstvě mletý pepř
1 velké cibule
3 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce plnotučné hořčice
100 ml smetany na šlehání
vývar
hladká mouka
olej
1 kuřecí prso
2 stroužky česneku
sůl
čerstvě mletý pepř
1 velké cibule
3 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce plnotučné hořčice
100 ml smetany na šlehání
vývar
hladká mouka
olej
Maso nakrájíme na větší kousky, potřeme česnekem, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Smícháme hořčice.
Na rozehřátý olej dáme osmahnout cibuli, vložíme maso a z obou stran opečeme
a potom přidáme hořčici. Krátce restujeme a potom zasypeme troškou hladké mouky, promícháme zalijeme trochou vývaru a smetany. Povaříme.
a potom přidáme hořčici. Krátce restujeme a potom zasypeme troškou hladké mouky, promícháme zalijeme trochou vývaru a smetany. Povaříme.
Jako přílohu doporučuji knedlík, dušenou rýži nebo pečené brambory
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za návštěvu na mém blogu. Budu moc ráda, když necháte vzkaz.